Votter i lange baner

I ett plutselig panikk-anfall for ikke å ha nok ting med å selge på messa...(10 store plastkasser er jo ikke så mye *hoste*)..har jeg satt i gang å strikke votter. For det er jo helt klart det alle vil ha i år....håper jeg.
Noe sier meg att ett par digre halser hadde vært bedre, men det får så være.

Her er mine aller første par pjonede votter. Pjonet i Vamsegarn.
De er lett tova og børstet innvendig. Nydelige på. 

Så har det blitt noen strikket i Nanuk. Ikke mange nøstene igjen av det garnet nå.

 Jeg har også strikket et hundedekken i Eskimo. Håper Luna holder varmen i vinter.En koselig dame på Ravelry mente hun ikke kunne bruke dette garnet til noe og gav det bort. 
Jeg var den heldige mottager. Nå gjelder det bare å finne noe passende til det. Kom gjerne med forslag. Det er 100% ull. Hun sendte også med kakao og ett koselig kort.Nå litt husarbeid og middagslaging. Ha en koooooos kveld! 

5 kommentarer

Stina

05.11.2011 kl.22:42

Så mycket fint du har gjort.:-) Stina

lykketrollet

05.11.2011 kl.23:16

Fy for en fart, du burde få fartsbot... Stilig votter, du er jo en pjoneracer.. Herlige luna blir helt sikkert vakker i det nydelige dekkenet...

Vakkert garn, stilig farge, nydelig, burde absolutt strikke noe til deg selv i det.. *nikker hardt*

Silje

07.11.2011 kl.07:41

Du burde fått fartsbot ja! Haha :-)

En utrolig fart! Jeg bruker jo flere uker på ei lue ;)

Torunn

10.11.2011 kl.13:18

Hehe....herleg! Eg har ikkje vågd meg på julemessebasillen enno, men det ser artig ut. Håpar du får solgt litt,- og med 10 plastkassar vil eg tru du har nok, ja. Lykke til! :)

tantemaraj

11.11.2011 kl.14:51

Takk for koselig kommentar i bloggen min! Masse lykke til på julemesse:-) Jeg håper selv å lære meg pjoning etterhvert... er det vanskelig?? Har du vært på kurs? eller kan en lese seg til oppskrift?? God helg!

Skriv en ny kommentar

hits